Nog ruim twee weken
Hallo allemaal!
Over ruim twee weken is het zover dan zitten ik en Jorrit in het vliegtuig naar Australie! Ik zal proberen om met enige regelmaat wat hier neer te zetten zodat jullie weten waar we uithangen:)
Ticket, visum en verzekering zijn al geregeld, nog even werken de feestweek overleven en dan gaan we.
gr, Willem
Willem en Jorrit,
Veel succes met de voorbereidingen en de laatste loodjes. Doe voorzichtig tijdens de feestweek!
Willem, we zien je nog wel voor je vertrek (nb.: vlieg je ook zelf nog een stukje of laat je het over aan de piloten?)
Anneke en Piet
Heel veel plezier daar! Kom je denk ik nog wel eens tegen in de Feestweek!
Enne Geniet ervan! :)
Liefs, Chantal en Arie
Geniet er van gasten. Tot over een kwart jaar :P
Hey mannen, helemaal toppie, maak er wat van en echt super leuk dat we op de hoogte gehouden worden van jullie belevingen .... ennuh willen wanneer is de feestweek ..??
He Willem,
Succes met aftellen. Laatste twee weken begonnen bij mij de zenuwen, hoop bij jou niet, hahaha.
Zijn gisteren aangekomen in Lima, vinden het maar een pauperzooi hier. Mensen zijn wel heel vriendelijk. Veel plezier op je reis en tot volgend jaar.
Willem en Jorrit veel succes met jullie uitdaging.
Wij volgen jullie wel via deze site.
m.vr.gr.
Fam. F. Luijendijk
Nou heren, ik kan niet wachten tot ik jullie spannende avonturen kan lezen!!!
x Lis
Hallo Willem en Jorrit,
De eerste foto's zien er veelbelovend uit. We wachten jullie verhalen over jullie reis uiteraard met veel belangstelling af!