Aangekomen in Brisbane
Best allemaal,
Na een lange vliegreis zijn we aangekomen in Brisbane. Vliegen met Emirates was niet verkeerd, eten was goed en geen vertraging. Tijdens de vlucht naar Dubai zaten we in het vliegtuig met Peter R de Vries om onze veiligheid te garanderen.
Deze blog is van ons beide, aangezien we toch ongeveer hetzelfde meemaken. De douane in Brisbane was erg relaxed, op tv zie je altijd leuke verhalen maar ze vroegen ons helemaal niks ahoy mate en oke stempel en we waren in het land. Elise kwam ons ophalen met de toyota (zie foto) en we hebben er gelijk maar een tochje in gemaakt. Voor wie hetin Nederland gevaarlijk vind om met ons mee te rijden kan hier beter niet instappen

Adios,
Willem & Jorrit
Goed om te horen dat jullie zijn aangekomen.
Peter R. nog de groeten gedaan? :p
Have fun!!
Cheers
Goed bezig gasten! Ben blij te horen dat jullie toyota rijden, komt helemaal goed:)
Gelukkig zijn jullie goed aangekomen mates.
Jullie hebben 5 maanden om bij te komen van de lange reis! Dus ik zou zeggen neem de tijd ;)
xx
Zat Peter naast Steve Brown in het vliegtuig?:P
Let the Journey Begin!!!!
Nou dan hebben jullie in ieder geval een alibie ;)
Have Fun!!
Goed om te lezen dat het goed!
Have fun.. xxx
goed aangekomen willem ? nou geniet ervan daar !!
groetjes martijn ( burger )
Heejj Willem en Jorrit,
Top op te lezen dat jullie veilig zijn aangekomen!
Haha leuk zeg die Toyota.
Geniet ervan daar!! :)
X Chantal
de foto's zien er al veelbelovend uit. ik hoop dat het jullie allemaal goed daar helemaal in australië.
veel plezier en geniet van deze geweldige ervaring.
groetjes
Goed om te lezen dat alles goed gaat. Heel veel plezier daar!
Enne Peter is nu opgepakt in Australië :p
Heej Willem en Jorrit,
Fijn dat jullie goed aangekomen zijn!
We wensen jullie daar een hele toffe tijd!
Groetjes uit zonnig `s-Gravendeel
Mooi, dat jullie zijn aangekomen. Veel plezier. Lees het wel van uit Peru.
Groeten
Heren,
Schitterend weer zo te zien op de foto's!
Veel plezier nog down-under!
He Willem,
Hoe is het met je? Aangenaam Jorrit, ben oud-medestudent van Willem.
Heb weinig van me laten horen, omdat ik het zo druk had met vakantie en werk. Het ging allemaal te snel en teveel.
Bij DHL is het top! Zit op exact dezelfde afdeling als CCI. Mag mezelf nu Inland Logistics Dispatcher noemen. Een soort uitgebreide plannersfunctie. Moet naast transporten boeken en plannen ook KPI's bijhouden van de vervoerders. Precies mijn ding.
Je hebt toch je droom waar gemaakt jongen. Aardige stap voor een boy onder de Maas. Haha! Veel succes daar gozer en geniet ervan!! Zie je verhalen en foto's wel hierop, echt gaaf man.
We houden contact voor de toekomst!
Laters!!
Leuk om je reisverhaal te lezen. Anneke en Piet vertelden waar ik je kon vinden.
Hve a great journey.